AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak, "Önümüzdeki dönemde Cumhurbaşkanımıza ihtiyacımız var" dedi.
İleriki yıllarda gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerle ilgili olarak Okandan, "Önümüzdeki yıllarda cumhurbaşkanlığı ve genel seçim var. Bizim Cumhurbaşkanımıza, Kayseri’deki oy oranlarının ve insani münasebetlerin daha da gelişeceğiyle alakalı sözümüz var. Bu konuda da elimizden gelen gayreti yapıyoruz. Önümüzdeki seçimde Cumhurbaşkanımızın, yeniden o makamda var olması, bu ülkenin hem refahı hem kalkınması için önemli. Dış politikadaki kaosun içerisinde sağlam irade sadece Türkiye’de için değil, inanın ki birçok mazlumun birçok ümmetin umut ışığı niteliğinde. Cumhurbaşkanımızın şu anda siyasi makama ihtiyacı yok. Ancak bizim Cumhurbaşkanımıza ihtiyacımız var" dedi.
Hüseyin Okandan: “Önümüzdeki dönemde Cumhurbaşkanımıza ihtiyacımız var”
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak, "Önümüzdeki dönemde Cumhurbaşkanımıza ihtiyacımız var" dedi.





